Jā, kvinoju var nopirkt arī uzpūstā veidā. Un, jā, es zinu, ka lielākā daļa no jums visticamāk nekad par tādu nav pat dzirdējuši. Jau kādu laiku atpakaļ ārzemju blogos redzēju vārdus puffed quinoa, bet likās, ka līdz mums tāds produkts nemaz neatnāks. Bet izrādās, ka ir atnācis! Pamanīju to veikalā un uzreiz sapratu, ka gribu pamēģināt to ielikt kādā veselīgā našķī. Un sanāca vienkārši nereāli garšīgi. Un atkal tās dateles un zemesriekstu sviests. Bet nu sāciet pierast. Abi šie produkti man vienmēr ir mājās, un no tiem abiem var pagatavot episksus saldumus.
Bet vispār uzpūstās kvinojas paciņa nav pat pusē, esmu iedvesmota arī citiem našķu eksperimentiem! Šoreiz piedāvātajiem batoniņiem ir divi varianti – slinkais un čakarīgais. Slinkajā variantā vienkārši nopērc tumšo šokolādi veikalā, bet čakarīgajā (kas patiesībā it nemaz nav čakarīgs) pagatavo šokolādi pats! Tici man, tas ir daudz vienkāršāk, kā izklausās, un daudz garšīgāk par veikala šokolādi.
Pagaidām uzpūsto kvinoju esmu manījusi Dabas Stacijā un Gemosā. Ja kāds no jums tiešām šo produktu nopērk un pamēģina šo recepti, dodiet ziņu, kā patīk!