Tā. Sarosās visi tofu fani un nīdēji. Man jums kaut kas ir.
Esmu jau stāstījusi, ka pirms pieciem gadiem pagaršoju tofu pirmo reizi un izmetu visu paciņu miskastē, jo man likās, ka nekā pretīgāka pasaulē nav. Tagad es esmu vecāka un viedāka un zinu, ka tofu garšos tā, kā tu pats liksi tam garšot.
Šobrīd man patīk savās meistarklasēs kopā ar dalībniekiem gatavot tofu, jo tas ir tāds dīvains produkts, kas, parezi pagatavots, var pilnībā noraut jumtu. Un šī recepte, manuprāt, ir tieši tāda.
Šis tofu sanāk ar viegli karamelizētu garoziņu, bet vidū vēl mīksts. Tas ir labi sasūcies ar Kikkoman teriyaki marinādi, ķiploku un ingveru, mazliet pikants dēļ čili un kopumā vienkārši ļoti, ļoti garšīgs.
Recepte tapusi sadarbībā ar Cesars.lv.