Kad sakārojas kariju, parasti ir viena vieta, uz kuru ejam. Tā ir taizemiešu ēstuve Kotai, kur laikam vēl ne reizi neesam vīlušies. Jāatzīst, ka tam par iemeslu varētu būt tas, ka gandrīz vienmēr pasūtam vienu un to pašu – Massaman kariju ar dārzeņiem. Tas ir tik izcils, ka mēģinājām to pagatavot mājās. Mūsu variantu par Massaman kariju baidos nosaukt, un Kotai noteikti paliek nepārspēts. Bet šis ir pietiekami tuvu ideālam.
Izlasot sastāvdaļas, latviešu vēders izbrīnā iepleš acis un neticīgi nogroza galvu. Rīsi, kartupeļi un zemesrieksti? Tikai mieru, latviešu vēder, taizemieši zina, ko dara.
4 pildītām tortillām nepieciešams:
Karija pastai:
Karijam: