Zināji, ka mājās var uztaisīt ārkārtīgi garšīgu šokolādi? Līdz pagājušajai nedēļai es to nezināju. Nu labi, biju par to dzirdējusi, bet vienmēr nodomāju, ka tas noteikti ir sarežģīti un ka tā šokolāde droši vien garšos kaut kā dīvaini. Nekad dzīvē nebiju tik smagi kļūdījusies.
Saņēmos un pagatavoju. Un biju sajūsmā. Un kopā ar zemesriekstu sviestu – trīsreiz lielākā sajūsmā.
Lūdzu, nenobīsties no pagarā receptes apraksta. Process tiešām ir elementārāks kā uztaisīt siermaizi. Vienkārši centos, lai tev pēc iespējas vieglāk saprast. Un, ja neesi vēl gatavs taisīt savu šokolādi, vienkārši izmanto veikalā pirktu tumšo šokolādi.
Četru groziņu pagatavošanai vajadzēs:
Zemesriekstu sviestam:
Šokolādei: