Draugi, ir pienācis tas brīdis, kad esmu sasniegusi mājsaimniecības augstāko pilotāžu. Samaisīju ūdeni ar miltiem un izcepu. Man vairs nekad nebūs jāpērk veikala tortillas.
Ceru, ka jūs sapratāt, ka jokoju par to pilotāžu, bet reāli bija tāda sajūta, kad pagājušajā nedēļā pati izcepu garšīgas un svaigas tortillas, kas ne par matu neatpaliek no veikalā nopērkamajām. Es tortillas izmantoju, lai pagatavotu meksikāņu virtuves klasiku – burrito, bet tajā var pildīt pilnīgi jebko. Humuss, svaigi dārzeņi un avokado. Krāsnī cepti dārzeņi, mērcīte un turku zirņi. Šādi varētu turpināt un turpināt, un iespējamo kombināciju saraksts nekad nebeigtos, jo variāciju ir patiešām daudz.
Ja līdz šim esi bijis veikala tortillu pircējs, tad no sirds iesaku pamēģināt šo pavisam vienkāršo un diezgan ātro recepti. Un, kas nav mazsvarīgi, tā ir arī maciņam draudzīga, jo milti, ūdens un nedaudz eļļas jau mājās varētu būt gandrīz katram.