Uzkarsē krāsni uz 150 grādiem. Mandeles sakapā ar nazi. Liec bļodā, pievieno miltus, cukuru, sāli un apelsīnu miziņu. Samaisi.
Katliņā izkausē kokosriekstu eļļu kopā ar kļavu sīrupu un kokosriekstu krēmu.
Pievieno izkausēto masu pie sausajām sastāvdaļām un kārtīgi izmaisi.
Izklāj cepampannu ar cepampapīru. No mīklas veido mazu bumbiņu (apmēram 1/2 ēdamkarotes lielumā), liec uz cepampapīra, saplacini un ar pirkstiem veido ļoti plānu, apaļu cepumu. Mīklai jābūt ļoti plāni izlīdzinātai, lai cepumi būtu plāni un kraukšķīgi. Man uz vienas pannas salīda kādi 9 cepumiņi.
Cep 150 grādos 12 minūtes. Izņem no krāsns un pagaidi, lai atdziest.
Pēc tam izkausē šokolādi ūdens peldē. Šokolādi vari pārlaistīt pāri cepumiem, bet vari arī cepumus nedaudz iemērkt šokolādē, lai tā nosegtu aptuveni 1/3 cepuma. Ieliec ledusskapī uz 10 minūtēm, lai šokolāde sacietē.