Labi, tagad met pie malas visu, ko dari, un ej pagatavo ķirbja biezeni, lai jau rīt vari tikt pie šīs episkās siera kūkas.
Jā, tikai rīt, jo šī kūka prasa mazliet pacietības. Darba nav diži vairāk kā klasiskai siera kūkai, bet šī kūka gribēs mazliet ilgāk padzīvoties krāsnī ūdens peldē un kārtīgi atpūsties ledusskapī. Jā, kā tāda īsta princese, bet ticiet man – ir vērts izdabāt viņas prasībām.
Runājot par ķirbju biezeni – tā nav nekāda lielā māksla. Ķirbi nomizo un izcep krāsnī (man šis variants liekas ērtākais), izvāri vai notvaicē, līdz mīksts, un tad blenderī iekšā! Ja ķirbis pēc sastāva tāds sausāks, tad blendēšanas laikā pievieno mazliet ūdens. Man līdz šim tas nav bijis vajadzīgs, jo ķirbi tādi sulīgi pagadījušies.
Labi, viss, es beidzu rakstīt, lai vairs Tevi neaizkavētu ķerties pie darba. Tici man, būs tā vērts.
Pamatnei:
Kūkas krēmam: