GATAVOT

Kanēļa sūklis

Jeb french toast
Pagatavošanas laiks — 
10 min
Vegānisks
PAgatavošanas laiks:
10 min
Vegānisks

Rihards šodien strādā un pelna lielo naudu, tādēļ esmu atstāts viens, un izpaliek kopbilde. Vienkārši, mans pašportrets šajā kontekstā būtu nedaudz savādi.

Bet atgriežoties pie ēdiena — es šaubos, ka esmu vienīgais, kuram tīk vienkāršība un brokastu ēdiens. Kad Ronam Svansonam (Parks and Recreation) jautāja, kādēļ cilvēki neēd brokastu ēdienu visās ēdienreizēs, viņš atbildēja — Because people are idiots.

—Aigars Mamis

  • Maize (gaišā Ciabatta)
  • Kanēlis (1 tējkarote)
  • Cukurs (2 ēdamkarotes)
  • Jebkāds piens (glāze)
  • Milti (3 ēdamkarotes)
  • Samaisi kopā kanēli, cukuru, pienu un miltus.
  • Iemērc maizes šķēli tajā šķidrumā. Katru pusi ap 20 sekundēm.
  • Liec savu izmirkušo šķēli uz karstas pannas (der uzliet pannai eļļu). Katru pusi cep pāris minūtes, kamēr izskatās legit.
  • Tālāk man tev nav jāsaka, ko darīt. Protams, ka visi saprot, ka uzliekot putukrējumu vai saldējumu šis viss garšos 10x labāk.